© Kaijer Vormgeving
Contact:

06 18238511

Introductie

Mirjam Kaijer is schrijfster, trainster en entertaint.

Sinds een aantal jaren geeft Mirjam Kaijer bewustwordingstrainingen en voorstellingen op maat voor diverse organisaties.

In 1994 studeerde zij af aan de Hoge School van Amsterdam waar zij de HBO opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg voltooide. Daarna heeft zij zowel intra als extra muraal gewerkt in de gezondheidszorg, waarvan 9 jaar in een leidinggevende functie.

Vanaf haar 40ste gooide zij het roer om en is o.a. kinderboeken gaan schrijven. Ook schreef zij haar eigen theatervoorstelling: ‘That’s Life’ en maakte zij reportages en documentaires voor de regionale TV zender R22.

In haar trainingen gebruikt zij alle elementen die zij in haar werk heeft ontwikkeld: interviewen, presenteren, zang, schrijven, communicatietechnieken en theater. Op deze manier maakt zij werknemers op ludieke, onconventionele wijze bewust van hun invloed op de patiënt/klant/leerling.

Mirjam kaijer is eigenaar en bedenker van de training Back to Basic, waarmee zij door het hele land gaat.

‘Mirjam weet met haar liedjes en teksten en vertelwijze een zeer intense interactie te creeeren, emoties op te roepen maar even gemakkelijk de traan in een lach te varieren. De vertelwijze van Mirjam is vlot, improviserend, bijzonder boeiend, maar ook scherp en humoristisch met inhoud van niveau. Als luisteraar raak je zo in de ban dat je wilt horen hoe het verhaal verder gaat.’

Recensie Noord Hollands dagblad 2013