© Kaijer Vormgeving
Contact:

06 18238511

Presentatie volwassenenboek

Haar nieuwe boek werd gepresenteerd op donderdag 29 oktober 2009 bij Boekhandel Stumpel te Hoorn.

Klik HIER en lees het verslag!!

Geluk, Passie en omgaan met Tegenslag

In Geluk, Passie en omgaan met Tegenslag interviewt Mirjam Kaijer 10 bekende Nederlanders en trakteert de lezer op mooie gesprekken over het leven zelf. Ze geeft de lezer de mogelijkheid om een kijkje te nemen door de bril van de geïnterviewden, door zeer persoonlijke, intieme vragen te stellen. Wat is jouw grootste tegenslag geweest, ben je wel eens depressief, heb je wel eens medicijnen gebruikt, wat voor tip geef je aan iemand die ongelukkig is, wat moet je doen als je geen passie in je leven hebt, is er nog sprake van passie in je relatie, etc.

Deze vragen maar nog veel meer komen in dit verassende boek aan bod. Hoogst waarschijnlijk zitten er voor de lezer antwoorden tussen die inspireren en motiveren en nieuwe inzichten biedt. Even de wereld door een andere bril bekijken. Want zeg nou zelf, leren we niet het meeste van elkaar?

Mirjam heeft jaren in de gezondheidszorg gewerkt o.a. met mensen die getraumatiseerd waren en werd gegrepen door de vraag waarom de een wel in staat is om het geluk weer te vinden en de ander niet. Passie is daar een grote oorzaak van en hoe men met tegenslag omgaat ook. Sindsdien lopen deze thema's als een rode draad door mijn werk.

Haar gasten zijn: Gerrit Zalm, Appie Baantjer, Paul Verhoeven, Sonja Bakker, Jan Keizer, Catherine Keijl, Robert ten Brink, Rik Felderhof, Angela Groothuizen en Patty Harpenau.

Klik hier om het artikel te bekijken op de website van Kosmos Uitgevers.

Persberichten

Bekijk hier de verschillende persberichten die over mijn boek zijn verschenen.