© Kaijer Vormgeving
Contact:

06 18238511

Het Elfje en het Oude Geheim

Het elfje en het oude geheim is een boekje geschreven voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder. Ook voor volwassenen die het kind in zichzelf levend willen houden. De schrijfster werd geïnspireerd door het boek 'The Secret'. Ze is toen op zoek gegaan naar een uitvoering voor kinderen maar vond niet wat ze zocht. Voor het slapen gaan vertelde ze haar kinderen over deze 'oude natuurwet' in de vorm van een kinderverhaal. Haar dochters vroegen haar dit verhaal op te schrijven en zo werd dit boekje geboren.

Een boekje met een boodschap en een ziel

Het verhaal gaat over een elfje dat heel verdrietig is. Dan ontmoet zij een oude wijze vrouw die haar het geheim van 'geluk' leert. Een boekje dat je leert omgaan met tegenslagen, vertrouwen en hoe je je dromen kan laten uitkomen. Een geheim dat eigenlijk 'kinderlijk' eenvoudig is.

Door kinderen kennis te laten maken met positief denken verstevig je de basis voor een gezond gevoel van eigenwaarde. Het is van groot belang om hier op jonge leeftijd al mee te beginnen. Achterin het boekje leren de kinderen hun wensen formuleren en kunnen het opbergen in een wens envelop.

Willem de Ridder: "In dit prachtige verhaal gaan we een echte schat opgraven."

Patty Harpenau: "Mirjam brengt in dit prachtige boekwerkje de kracht en wijsheid van sprookjes terug."

Boek "Elfje en het Oude Geheim" raakt kinderharten in Peru

Aletta Rep, een enthousiaste jonge vrouw doet ontwikkelingswerk in Peru. Zij werkt daar met een grote groep kinderen en is zo vrij geweest om "Het Elfje en het Oude Geheim te vertalen in het Spaans.

Lees meer...